2310587006 Ξενοφώντος 27, Σταυρούπολη info@valteco.gr
hero image
 
 
  2310587006  
     
  info@valteco.gr  
     
 
 
 
 
 
 
 

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
Απολυμαντική VALTECO | Σταυρούπολη ΘεσσαλονίκηΗ Μυοκτονία είναι οι ενέργειες που πραγματοποιούνται για την μείωση και τον έλεγχο των τρωκτικών πληθυσμών, ποντικών και αρουραίων. Προσβολές από ποντίκια ενδέχεται να δημιουργηθούν εξωτερικά σε αυλές κτηρίων ή εσωτερικά μέσα σε κάποιο κτήριο, όπως κατοικία ή επαγγελματικός χώρος. Ανάλογα με τη φύση του προβλήματος πρέπει να επιλεχθεί και η κατάλληλη μέθοδος για την καταπολέμηση των τρωκτικών. 
 
1. Για την καταπολέμηση των τρωκτικών είτε αυτά είναι οι μικροί οικιακοί ποντικοί (Mus musculus), είτε αρουραίοι (Rattus rattus, Rattus norvegicus) χρησιμοποιούμε δολώματα σε μορφή κέρινου κύβου (Wax block) μέσα σε δολωματικούς σταθμούς . 

 2. Οι δολωματικοί σταθμοί που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ασφαλείας με κλειδί από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό . 

 


 

 
 
Δολώματα

Τα δολώματα είναι σκευάσματα (ποντικοφάρμακα) τα οποία κατασκευάζονται από εγκεκριμένους οίκους Γεωργικών Φαρμάκων. Τα δολώματα μπορεί να είναι σε μορφή pellet, pasta ή blocks και αποτελούν το πιο συνηθισμένο τρόπο ελέγχου των τρωκτικών σε όλο τον κόσμο.

Οι δολωματικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στις ανεπτυγμένες χώρες είναι πλέον «3ης γενιάς» και χαμηλής τοξικότητας. Έτσι είναι ασφαλείς για ζώα και έχουν αντίδοτο την βιταμίνη Κ1. Περιέχουν τροφοελκυστικά ώστε να είναι εύγεστες και να προκαλούν τα τρωκτικά να τις δοκιμάσουν. Τα δολώματα στις σύγχρονες πρακτικές της μυοκτονίας, τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς). 

 


 

Παγίδα Κόλλας Αρουραίων
MICKEY CATS - SUPER GLUE RAT BOARDS


Παγίδα κόλλας αρουραίων από πολύ ανθεκτικό υλικό. Η εξαιρετικά ισχυρή του κόλλα και η ειδική κατασκευή του από εύκαμπτο υλικό δεν επιτρέπει στα τρωκτικά να διαφύγουν. Η νέα του σύνθεση, σε συνδυασμό με την χρήση ειδικού τροφοελκυστικού, ελκύει τους αρουραίους και τα ποντίκια σε απόσταση 10 τ.μ. Με δυνατότητα δίπλωσης για την δημιουργία διαφορετικών σχημάτων, κατάλληλων για τον κάθε χώρο εφαρμογής. Κατάλληλη για χώρους που δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί ποντικοφάρμακο. Χωρίς χρήση χημικών και 100% ακίνδυνη για τον άνθρωπο. Χρησιμοποιείται επιπλέον για την έλκυση και σύλληψη βαδιστικών εντόμων.

Για παραγγελίες καλείτε στα τηλέφωνα 2310 587 006 & 6944692572 (Δευ-Παρ 8.00 πμ-4.00 μμ)