2310587006 Ξενοφώντος 27, Σταυρούπολη info@valteco.gr
hero image
 
 
  2310587006  
     
  info@valteco.gr  
     
 
 
 
 
 

 

 
ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ & ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ
Απολυμαντική VALTECO | Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη


Η εταιρεία μας διαθέτει συσκευές εντομοαπώθησης για την απομάκρυνση εντόμων από το χώρο σας. Η τοποθέτηση των συσκευών αυτών  προστατεύει χώρους εστίασης και τροφίμων από παρουσία εντόμων. Τα ιπτάμενα έντομα υποβαθμίζουν την ποιότητα, την υγιεινή των τροφίμων & του χώρου, ενώ η παρουσία τους είναι ενοχλητική, και αντιαισθητική για τον πελάτη και το εργαζόμενο προσωπικό.

 


 

Αρωματισμός χώρου
Η επιλογή του καταλλήλου αρωματισμού σε κλειστούς χώρους μεγάλης επιφάνειας προσφέρει πολλαπλά και άμεσα οφέλη. Ενισχύει την αισθητική του χώρου, χαρίζοντας ευχάριστη μυρωδιά Ενώ ταυτόχρονά μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των εργαζομένων και να συντελέσει στην ευημερία των παραβρισκόμενων.

Αποσμητικό χώρου σε μορφή αεροζόλ 
ΣΥΝΘΕΣΗ: αιθυλική αλκοόλη, άρωμα , βοηθητικές ουσίες και μίγμα προωθητικών αερίων : Βουτάνιο , Προπάνιο και Ισοβουτάνιο.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: για χρήση στο χώρο με αυτόματη συσκευή ψεκασμού, αφού βάλετε τη φιάλη μέσα στη συσκευή και την ενεργοποιήσετε, τοποθετήστε την σε ύψος τουλάχιστον 2,2 μέτρων από το έδαφος και αφήστε 2 μετρά κενό χώρο περιμετρικά και 30 εκ. από την οροφή, μακριά από ρεύματα αέρος (εγκαταστάσεις κλιματισμού) και πήγες ανάφλεξης.