2310587006 Ξενοφώντος 27, Σταυρούπολη info@valteco.gr
 
 
  2310587006  
     
  info@valteco.gr  
     
 
 
 
 

Απολυμαντική VALTECO
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες | Σταυρούπολη ΘεσσαλονίκηΗ Εταιρεία Απολυμαντική VALTECO δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο των απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών σε όλες τις περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας ως στόχο την άμεση προστασία της υγείας και της περιουσίας των πελατών.
Όλα τα προϊόντα για την καταπολέμηση παρασίτων  (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια,ποντίκια, σκουλήκια, κλπ) είναι υγειονομικής χρήσης, ακίνδυνα, οικολογικά, άοσμα και φέρουν όλες τις παραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όλες οι εφαρμογές γίνονται υπό την επίβλεψη Υπεύθυνου Γεωπόνου.

Η ποιότητα των εργασιών αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Οι εφαρμογές μας επικεντρώνονται στη λεπτομέρεια με την αναζήτηση πάντοτε των κατάλληλων μεθόδων και καινοτόμων λύσεων.      
Η άμεση επικοινωνία και η καλή συνεργασία με τους πελάτες μας, είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της εταιρίας μας και οδηγός σε κάθε δράση μας. 
Οι εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας διέπονται από σχετικούς Νόμους. Πρόκειται για διατάξεις της Εθνικής νομοθεσίας, κανόνες και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κώδικες της Διεθνούς Νομοθεσίας

Μετά το πέρας κάθε εργασιών θα παραδοθεί φάκελος πληροφοριών με: 
• Αντίγραφο της Άδειας του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.
• Λεπτομερές αρχείο πληροφοριών για τα χρησιμοποιούμενα σκευάσματα (αρ. έγκρισης, δοσολογία, δραστική ουσία, τοξικότητα και αντίδοτα).
• Βεβαιώσεις επισκέψεων – επιθεωρήσεων  όπου θα καταγράφονται οι εφαρμογές που πραγματοποιήθηκαν όπως επίσης  τα υλικά και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν.

Η επιχείρηση Απολυμαντική VALTECO διαθέτει:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2015 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
• ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 14001:2015 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
• ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 45001:2018 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡ
ΕΙΑΣ              

 

 

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο χώρος που κατοικούμε συχνά προσβάλλεται από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, καθώς και απωθήσεις πτηνών και ερπετών. Προστατέψτε εσάς και τους γύρω σας με ασφάλεια και προσιτές τιμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο πλευρό κάθε επιχείρησης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ζητήματα απολύμανσης, αλλά και πρόληψης και καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών. Εφαρμόζουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται ακόμη και σε ειδικούς χώρους, αποθήκης ή βιομηχανιών, εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές απολύμανσης & καταπολέμησης παρασίτων. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.