Skip links

  Μεγάλο ενήλικο κουνούπι γεμάτο αίμα και η προβοσκίδα επεκτάθηκε για να γεμίσει το μήκος        

  Εμπορική Εξάλειψη Κουνουπιών

Τα τσιμπήματα κουνουπιών είναι μια πραγματική πηγή ερεθισμού και επηρεάζουν την ικανοποίηση των επισκεπτών. Αποτελούν επίσης αυξανόμενο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς τα κουνούπια μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες όπως ο ιός Ζίκα, ο δάγγειος πυρετός, ο κίτρινος πυρετός, η ελονοσία και άλλες. Συνεργαστείτε με τις εμπορικές υπηρεσίες εξάλειψης κουνουπιών της Valteco  για την εξάλειψη των τόπων αναπαραγωγής κουνουπιών για να μειώσετε προληπτικά τον κίνδυνο τσιμπημάτων. 

 

NoMosquitosSmallImagenobackground

Αφαιρώντας το τσίμπημα των κουνουπιών

Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την εξάπλωση του ιού Ζίκα, του δάγκειου πυρετού και πολλών άλλων ιών, καθώς και η σύνδεση με τη μικροκεφαλία επηρεάζει την αντίληψη του κοινού για τα κουνούπια.

Οι πελάτες ανησυχούν για τον κίνδυνο τους και απαιτούν πιο προληπτικά και αποτελεσματικά μέτρα.

Το πρόγραμμα κουνουπιών της VALTECO που βασίζεται στην επιστήμη μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο τσιμπήματος κουνουπιών στον χώρο σας μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος τριών βημάτων. Σε όλες τις δοκιμές πεδίου το βελτιωμένο μας πρόγραμμα για τα κουνούπια βοήθησε στη μείωση της πίεσης των κουνουπιών έως και 89%.

Το Πρόγραμμα Εξάλειψης Κουνουπιών της VALTECO περιλαμβάνει:

  • Επιθεώρηση : ενδελεχής επιθεώρηση του χώρου για τρέχουσα ή πιθανή δραστηριότητα κουνουπιών, τοποθεσίες αναπαραγωγής και αποθήκευσης.
  • Πρόληψη : παρέχετε συστάσεις και στοχεύστε τις τοποθεσίες αναπαραγωγής με θεραπείες που σκοτώνουν τις προνύμφες και αποτρέπουν την ανάπτυξη προνυμφών κουνουπιών.
  • Προστασία : παρέχετε θεραπείες σε πιθανούς χώρους ανάπαυσης ενηλίκων που βοηθούν στην παροχή μακροχρόνιας προστασίας από τα κουνούπια.

Η πολύπλευρη, Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM) προσέγγισή μας αφορά τόσο τις πιθανές τοποθεσίες αναπαραγωγής όσο και τις τοποθεσίες όπου αναπαύονται οι ενήλικες. Η διαδικασία ξεκινά με μια ολοκληρωμένη επιτόπια έρευνα που ακολουθείται από εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να εξαλείψετε πιθανές τοποθεσίες αναπαραγωγής. Εάν απαιτείται σέρβις, θα αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που θα χρησιμοποιεί ένα πλήρες φάσμα μεθόδων θεραπείας που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και έχουν ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Όταν συνεργάζεστε με την VALTECO, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε καινοτόμες, βασισμένες στην επιστήμη λύσεις που παρέχονται από αυστηρά εκπαιδευμένους ειδικούς παρασίτων που παρέχουν συνεπή και ακριβή εκτέλεση των πρωτοκόλλων υπηρεσιών. πρακτικές ιδέες για την προληπτική πρόληψη του κινδύνου παρασίτων·  και ισχυρή δέσμευση για συνεργασία με τον πελάτη. Μαζί προστατεύουμε την επιτυχία.

Μια κοντινή φωτογραφία υψηλής ανάλυσης ενός κόκκινου κουνουπιού που ρουφάει αίμα το αίμα από το ανθρώπινο δέρμα.
 
Γεγονότα για τα κουνούπια  
Αν και τα κουνούπια μένουν γενικά μέσα ή κοντά στην περιοχή στην οποία εκτρέφονται, τα περισσότερα είδη έχουν εμβέλεια πτήσης έως και 3 μίλια (4,8 km).
Ορισμένα είδη κουνουπιών μπορούν να περάσουν τον κύκλο ζωής τους σε μόλις τέσσερις ημέρες και έως και έναν μήνα.
Μόνο το θηλυκό κουνούπι τσιμπάει, αλλά θα συνεχίσει να δαγκώνει και να βγάζει αίμα μέχρι να γεμίσει η κοιλιά της. Αν διακοπεί πριν από αυτό, θα πετάξει στο επόμενο άτομο.
Έχει αποδειχθεί ότι τα σκούρα ρούχα προσελκύουν ορισμένα είδη κουνουπιών περισσότερο από τα πιο ανοιχτόχρωμα ρούχα.
Τα περισσότερα κουνούπια μπορούν να πετάξουν με ταχύτητες έως και 1,5 mph (2,4 Kph).
Τα κουνούπια είναι γνωστά ήδη από την Τριασική περίοδο – πριν από 400 εκατομμύρια χρόνια.
 

ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΜΥΓΑ
ΣΦΗΚΕΣ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΚΑΡΕΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
ΑΡΑΧΝΗ
ΦΙΔΙΑ
ΠΤΗΝΑ
ΤΡΩΚΤΙΚΑ
ΤΕΡΜΙΤΕΣ
Α. ΚΑΤΑΤΣΑΡΙΔΑ
ΑΣΥΜΟΨΑΡΟ
ΣΑΡΑΚΙ
ΚΟΡΙΟΣ
ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
ΨΥΛΛΟΙ

    This website uses cookies to improve your web experience.